Growtube Sunshine lysrör led 30W

I lager.

1 195 kr

Äntligen en växtbelysning som passar i en vanlig lysrörsarmatur!

Led växtbelysningslysrör med optimala våglängder för kryddor, blommor och gröna växter.

 

Våra LED-ledlysrör (1200mm) har inbyggda och isolerade drivenheter. De är monterade av kända high power märkesdioder (ej kinesiska) och har strömfria kontaktdon i ena öppna änden om den andra är inkopplad. Du kan montera rören med anslutning i den ena änden alternativt i båda, tillsammans med magnetisk ballast och glimtändare eller med 230V direkt in på en sida. Samtliga modeller är CE- och EMC-certifierade och RoHs – kompatibla. Vår LED-belysning är helt giftfri utan farliga ämnen och metaller.

Passar i standard 1200 mm T8-armaturer. Bara att sätta i röret och skruva ur glimtändaren.

Då du kan rikta ljuset 120° blir ljusflödet mycket effektivt och lysrören sprider ljuset dit det ska - nedåt. Som all vår växtbelysning använder sig dessa LED-rör också 660 nm rött och 460 nm blått i kombinationen 70/30 som enligt vår testodlare har visat sig fungera utmärkt till de flesta växttyper. Lysrören är bestyckade med 30 dioder totalt varav 9 blå och 21 röda.

Ett rör på 30W ersätter vanliga lysrör med c:a 4ggr högre energiförbrukning. Rören används med fördel vid uppdragning från frön eller sticklingar. Häng upp rören c:a 20-30 cm över fröbädden till att börja med och öka efterhand.

Energisnål växtbelysning som du byter enkelt i befintlig lysrörsarmatur!

2 års garanti